Nebuniile stiintei

Rasul poate ucide

Expreia "a murit de ras", din nefericire, se poate lua in unele cazuri ad litteram. Veselia fatala se refera la moartea cauzata de prea mult ras. In secolul III i.Hr. filozoful grec Chrysippus a murit, la propriu, de ras dupa ce a vazut un magar mancand smochine... Pe 24 martie 1975 Alex Mitchell, un zugrav de 50 de ani din King's Lynn, Anglia, a murit de ras in timp ce se uita la un episod din serialul The Goodies. Dupa cum a explicat ulterior sotia sa, care a fost martora, Mitchell nu s-a mai putu opri pur si simplu din ras. Dupa 25 de minute de ras in continuu, Mitchell s-a prabusit pe pat si a murit facand atac de cord. Daca cumva aveti curiozitatea sa vedeti ce a fost atat de amuzant, "Kung Fu Kapers" este episodul cu pricina.

Rosii cu nicotina

Tomacco (joc de cuvinte intre tomato - rosie si tabacco - tutun) este un hibrid fictional de fruct, jumatate rosie -jumatate tutun, inventat de scenaristii serialului The Simpsons. Metoda de producere a tomacco in serial este pur fictionala. Insa in 2003 se pretinde ca ciudata leguma a fost produsa in realitate. Inspirat de serial, Rob Baur din Lake Oswego, Oregonis a altoit cu succes o planta de tomate cu o planta de tutun, lucru posibil intrucat ambele plante provin din aceeasi familie. Dar se pare ca noile legume nu au fost lansate inca pe piata. ("E-I-E-I-(Annoyed Grunt)" din The Simpsons este episodul)

Poti sa hipnotizezi puii de gaina

Este chiar foarte simplu. Iei puiul, il tii cu capul in jos si desenezi pe pamant, in continuu, cu degetul sau un bat o linie, incepand de la cioc mergand spre partile laterale. Puiul va urmari cu atentie traseul liniei si va intra in transa. Daca reusesti sa hipnotizezi puiul in modul asta, acesta va ramane nemiscat de la 15 secunde la 30 de minute, uitandu-se fix la linie. Daca ramane teapan mai mult de jumatate de ora, e cazul sa va faceti probleme.

Mana ta poate sa-si traiasca propria viata

Sindromul mainii alienate este o tulburare neurologica neobisnuita in care una dintre mainile pacientului pare sa prinda viata si sa traiasca dupa bunul plac. Sindromul se regaseste cel mai bine in cazuri in care pacientului, in urma unei operatii, i s-au separat cele doua emisfere ale creierului, o procedura folosita cateodata pentru a alina suferinta si simptomele in cazurile extreme de epilepsie. Mai poate aparea si dupa alte tipuri de operatii pe creier, dupa infarct sau infecii grave. In aceste cazuri, mana pacientului nu numai ca nu va putea fi controlata, dar se va misca uneori singura dupa bunul plac.

O arma care te poate face homosexual

Bomba gay este numele neoficial pentru o arma chimica potential letala, despre care se spune ca U.S. Air Force o produce in laboratoarele sale. Intr-o propozitie din documentul ce contine date despre aceasta arma, se specifica ca aceasta bomba este un puternic afrodisiac care poate fi folosit impotriva trupelor inamice, care are ca efecte cauzarea de "comportamente homosexuale"!

Este adevarat, barbatii pot sa alapteze

Fenomenul lactatiei la barbati a devenit tot mai intalnit in ultimii ani, dupa folosirea diferitelor medicamente care stimuleaza intr-un mod sau altul glandere mamare ale barbatilor. Lactatia la barbati este cauzata cel mai frecvent de tratamentele hormonale date barbatilor care sufera de prostata.

Este sanatos sa te scobesti in nas

Mucofagia (adica scobirea in nas si apoi mancarea a ceea ce ai gasit) este considerata de unii cercetatori ca fiind un gest natural si cat se poate de sanatos. De ce sanatos? Pentru ca expune sistemul digestiv bacteriilor acumulate in mucus, astfel, ajutand la intarirea sistemului imunitar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu