Invataturile lui Satan catre demonii sai

Satan a organizat o conventie mondiala cu toti demonii sai. Odata ce s-au adunat toti inaintea lui, a luat cuvantul si le-a zis:

Nu putem sa-i oprim pe crestini sa mearga la Biserica, sa citeasca Sfanta Scriptura si sa descopere Cuvantul. Nu avem nici o putere sa oprim relatia intima pe care o au cu Salvatorul lor. Odata ce se prind in legatura cu Iisus, puterea noastra asupra lor este nimicita. Asadar m-am gandit si iata ce idee mi-a venit...
Dati-le voie sa mearga la Bisericile lor, sa se inchine Dumnezeului lor, dar furati-le timpul, ca sa nu mai aiba cind sa dezvolte si sa intretina o relatie cu Iisus Hristos!
Potrivnicii crestinilor au tacut...
Iata! Tineti-i ocupati cu aspectele neesentiale ale vietii, inventati nenumarate scheme care sa le ocupe mintea tot timpul. Inventati ierarhii si organigrame si aratati-le ca adevarata viata incepe abia atunci cind ajung in virful acestora. Inventati titluri si functii si aratati-le ca devin semnificativi doar daca le obtin. Astfel se vor macina intre ei, se vor calca in picioare unii pe altii pentru a ajunge acolo. Ascultati-ma si credeti-ma: isi vor pierde orice urma de umanitate pentru a parveni. Colegii vor macelari fara jena colegi, prietenii isi vor sacrifica fara mila prieteni, pentru a accede la cat mai multa putere si la cat mai multi bani.
Bani, bani, bani! Mereu mai multi bani! Asta sa le spuneti!
Tentati-i, sa cheltuiasca, sa-si doreasca mai mult, mai mult, mai mult! Sa caute sa munceasca cat mai mult, 10,12,14 ore pe zi, chiar si Duminicile, pentru ca sa creada ca asa isi pot implini toate cele ce tin de trebuintele lor materiale. Imputinati-le timpul pe care l-ar petrece cu copiii, cu familiile lor, cu prietenii lor, daca-i vor mai avea...
Suprastimulati- le mintea ca sa nu mai poata auzi linistea, care le-ar putea oferi un timp de meditatie la rostul vietii lor si sa vada desertaciunea sufletelor lor. Televizoare peste tot, reviste, dvd-uri, computere, ziare si telefoane, nu-mi pasa cum le numiti, orice lucru de care se pot folosi fara oprire si prin care putem vinde vise goale. Asta va incarca mintile lor si va rupe orice legatura cu Hristos.
Umpleti-le vietile cu super oferte, si orice servicii si produse gratuite, sperante false si iluzii...
Nu uitati de femeie! Ea a stiut intotdeauna sa ispiteasca! Folositi-o! Cat mai sumar imbracata pentru a insela ochii barbatilor, care vor fi si mai slabi si vor crede ca frumusetea trupului este importanta si vor deveni nesatisfacuti de propriilor lor neveste. Tineti-le pe neveste ocupate cu casa, cu masa, cu copiii, cu indatoririle fata de sot, de parinti, pentru ca odata sfarsita ziua sa nu le mai poata oferi sotilor dragostea lor, astfel ei se vor umple de amar si vor cauta mangaiere in alta parte.
Dati-le pe Mos Craciun, pentru a-i indeparta de la adevaratul sens al Nasterii Mantuitorului! La fel si cu Pastile, dati- le iepuras, sa uite de Inviere si de puterea lui Iisus Hristos asupra pacatului si a mortii. Ei singuri isi vor indeparta proprii copii de la Adevar!
In vacante invatati-i sa faca excese: discoteci, gratare, petreceri, sa nu se poata linisti prea mult ca sa poata reflecta la creatia lui Dumnezeu. Astfel, faceti ca ei sa se intoarca la viata de zi cu zi si mai obositi, sa nu aiba timp sa se incarce cu energia naturii lui Dumnezeu. Dati-le parcuri distractive, evenimente sportive in fiecare zi, spectacole de muzica, filme…
Tineti-i ocupati, ocupati, ocupati!
Umpleti-le viata cu atat de multe inventii si cauze bune. incat sa creada ca ei sunt stapani pe vietile lor si pot face "ceva". Curand isi vor sacrifica si sanatatea si familia pentru a face "ceva" cu viata lor...
O sa vedeti, o sa mearga, o sa mearga… Este un plan foarte bun!
Acum, plecati si faceti cum v-am spus!

Astfel demonii au plecat pe pamant, sa faca totul spre a-i tine pe oameni ocupati cu scopurile lor in viata, pentru a le imputina timpul in care ar putea discuta despre puterea lui Dumnezeu si despre necesitatea schimbarii vietii lor.

Intrebarea este:
A reusit oare Satan in planul lui sau nu?! Judeca tu...

Cine si ce iti fura timpul?
Cine si ce iti deturneaza energia creatoare?
Cine si ce te pune sa faci politica (de orice fel) in loc sa vindeci suflete?
Cine si ce iti sfredeleste mintea sapind si largind continuu o bresa intre ea si sufletul tau?
Cine si ce te face sa calci peste orice si peste oricine pentru a face bani, mai multi bani, mereu mai multi bani? Pentru ca acolo unde vrem sa ajungem, locurile nu sunt de vanzare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu