Cunosti aceste intamplari?

Moartea este un lucru sigur, insa Biblia vorbeste si despre moartea finala! E timpul sa reflectezi .....

Scrie in Biblie (Galateni 6:7): “Sa nu va lasati inselati; sa nu radeti de Domnul: caci ce a semanat omul, aceea va si culege.”
Iata povestea catorva barbati si femei care L-au luat in ras pe Dumnezeu:

John Lennon - cantaret:
Cu cativa ani inainte de a muri, intr-un interviu pentru o revista americana, el a declarat: “Crestinatatea va lua sfarsit, va disparea. Nu este nevoie sa imi sustin aceasta idee. Sunt sigur. Nu am ce spune despre Isus, insa cei ce-L urmau erau oameni prea simpli, astazi noi suntem mai cunoscuti decat El” (1966).
Lennon, dupa ce a declarat ca membrii formatiei Beatles erau mai cunoscuti decat Isus Christos, a fost impuscat de sase ori.

Tancredo Neves - presedinte al Braziliei:
In timpul campaniei prezidentiale, acesta a declarat ca, daca ar obtine 500.000 de voturi din partea partidului sau, nici Dumnezeu nu l-ar mai putea indeparta de la Presedintie.
Bineinteles, a obtinut voturile, insa s-a imbolnavit cu o zi inainte de a deveni presedinte, apoi a murit.

Cazuza - compozitor, cantaret si poet bisexual:
In timpul unui spectacol in Canecio (Rio de Janeiro), in timp ce isi fuma tigarea, a pufait fumul in aer si a spus: “Doamne, asta e pentru tine.”
A murit la varsta de 32 de ani, de CANCER pulmonar, intr-un fel groaznic.

Cel care a construit Vasul Titanic
Dupa ce s-a incheiat construirea Vasului Titanic, un reporter l-a intrebat cat de sigur era vasul. El a raspuns cu un ton ironic: “Nici chiar Dumnezeu nu il poate scufunda”
Ce a urmat o stim cu totii .

Marilyn Monroe – actrita
A fost vizitata de Billy Graham, in timpul unei reprezentatii a unui spectacol. Acesta a declarat ca Spiritul Lui Dumnezeu l-a trimis sa ii predice. Dupa ce a ascultat ceea ce a avea de spus Predicatorul, ea a replicat: “N-am nevoie de Isus al tau.”
O saptamana mai tarziu, a fost gasita moarta, in apartamentul ei.

Bon Scott – cantaret - fostul vocalist al formatiei AC/DC.
Intr-un cantec din 1979, el spunea: “Nu ma opriti, ma indrept pe drumul meu, pe drumul care duce in infern.”
Pe 19 februarie 1980, Bon Scott a fost gasit mort, inecat cu propria voma.

Campinas (Brazilia)
In 2005, un grup de prieteni, beti, au luat, in drum, o alta prietena. Mama a insotit-o pana la masina si, ingrijorata de starea in care se aflau prietenii ei, i-a spus, tinand-o de mana pe fata care se asezase in masina: “Fiica mea, mergi cu Dumnezeu si fie ca El sa te apere.” Aceasta a raspuns: “Poate doar daca El (Dumnezeu) merge in portbagaj, pentru ca aici, inauntru, ....e deja plin.”
Peste cateva ore, a sosit vestea ca tinerii au fost implicati intr-un accident mortal, toti au murit, masina era de nerecunoscut, nu se mai putea spune ce tip de masina fusese, insa, in mod surprinzator, portbagajul era intact.
Politia a declarat ca nu vedea in ce mod a putut ramane intact portbagajul. Spre surprinderea lor, in portbagaj, au gasit un carton cu oua, iar ouale erau toate intregi.

Christine Hewitt - ziarist si redactor de emisiuni de divertisment din Jamaica
A declarat ca Biblia - Cuvantul lui Dumnezeu, este cea mai proasta carte scrisa vreodata.
In iunie 2006 a fost gasita arsa in masina proprie.

Multi alti oameni importanti au uitat ca nu exista nici un alt nume caruia sa i se fi acordat atata autoritate, precum numele lui Isus. Multi dintre acestia au murit, numai Isus a murit, a inviat si este viu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu